1. Úvodní stránka
  2. Kratom
  3. Kratom prášek
  4. „Bílý Thajský“ Kratom Prášek

„Bílý Thajský“ Kratom Prášek

Tags: Bílý thajský prášek Kratom, Kratom powder, White Thai Kratom

Bílý thajský prášek Kratom (Mitragyna speciosa) je jedním z populárních druhů kratomu. V této rozsáhlé studii se podíváme na charakteristiky a jedinečné vlastnosti tohoto thajského kmene.

206 3296 

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Původ a rozšíření

Bílý thajský Kratom pochází z Thajska, země s bohatým kulturním a přírodním dědictvím. Tento kmen se pěstuje v tropických lesích Thajska, kde kvete díky vlhkému klimatu a úrodné půdě. Thajsko je známé svým uměním, kulturou a krásnými krajinami, a White Thai Kratom je jedním z mnoha přírodních pokladů této země.

Vzhled a charakteristiky rostliny

White Thai Kratom je vysoký strom s širokou korunou a hustým zeleným listím. Listy tohoto kmene mohou dosahovat ohromujících rozměrů, a to délkou až 20 cm a šířkou až 10 cm. Bílá barva listů dává tomuto kmenu jeho charakteristické jméno. White Thai Kratom vyniká v přírodním prostředí a přidává krásu okolní krajině.

Ekologická role v přírodním prostředí

White Thai Kratom hraje důležitou roli v ekosystému Thajska. Jeho listy poskytují úkryt a potravu různým živočišným druhům a hmyzu. Kromě toho opadané listí této rostliny přispívá k vytváření úrodné půdy, která pozitivně ovlivňuje růst a rozvoj dalších rostlinných druhů v této oblasti. White Thai Kratom spolupracuje s přírodou, přispívá k zachování biodiverzity a rovnováhy v ekosystému Thajska.

Historické dědictví a kulturní význam

White Thai (Bílý thajský) Kratom má bohaté historické dědictví, které úzce souvisí s kulturou a tradicemi Thajska. V této zemi je kratom dlouho známý a používá se v různých obřadech a ceremoniích. White Thai Kratom je součástí bohatého kulturního dědictví Thajska a je ceněn místními obyvateli pro jeho jedinečné vlastnosti a estetickou přitažlivost.

Sběr a zpracování

Sběr White Thai Kratom je pečlivý a jemný proces. Listy se sbírají ručně s ohledem na zachování jejich kvality. Poté jsou listy sušeny, což může probíhat na slunci nebo na speciálních sušicích plošinách. Po sušení mohou být listy rozemlety na prášek nebo použity v jiných formách.

Význam pro region

White Thai Kratom má ekonomický význam pro region. Pěstování a prodej kratomu, včetně White Thai Kratom, přispívají k rozvoji místní ekonomiky a vytváření pracovních míst pro místní obyvatele. Export White Thai Kratomu také hraje roli na světovém trhu s kratomem a přispívá k globálnímu obchodu s tímto přírodním produktem.

Závěr

White Thai Kratom je jedinečný kmen kratomu s bohatým dědictvím a úžasnými vlastnostmi. Hraje důležitou roli v ekosystému Thajska a je součástí kulturního dědictví této země. White Thai Kratom má estetickou přitažlivost a ekonomický význam pro region. Tento kmen nadále potěšuje a překvapuje svými jedinečnými vlastnostmi a přináší důležité hodnoty do okolního prostředí a kultury Thajska.

!!! Výrobek není potravinou а je zařazena do kategorie „sběratelský předmět“ !!!

Weight1000g, 100g, 300g, 500g, 50g
Země původuThajsko

3 recenze „Bílý Thajský“ Kratom Prášek

  1. Adéla Adámková

    Jste super…Prostě skvělá šarže, kvalita je jako vždy špičková…je to prostě úžasná odrůda.

  2. PepaPapaCermak

    Výbornej kratom. Výbornej obchod.

  3. vladimir.jehlicka

    Pro mě je stejné dobrej jako bílý slon.
    Velmi rychlá doprava. Velmi příjemná komunikace s obchodem.
    Toho si fakt vážím❤️

Přidat recenzi

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…