1. Úvodní stránka
  2. Kratom
  3. Kratom prášek
  4. „Bílá Maeng Da“ Kratom prášek

„Bílá Maeng Da“ Kratom prášek

Tags: Maeng Da White

Viva Dzen s radostí představuje jedinečný produkt z naší prestižní řady – Bílý prášek Maeng Da Kratom.

Kratom je fascinující strom původem z Jihovýchodní Asie, který najdeme v tropických lesích Thajska, Malajsie a Indonésie. Jeho listy, které byly po staletí ceněny v různých kulturách, mají nezaměnitelnou texturu a vůni.

206 3296 

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Bílá Maeng Da Kratom prášek je produkt pečlivého výběru a precizního zpracování. Listy pro tento prášek jsou ručně vybírány ze stromů v plné zralosti, což zajišťuje maximální kvalitu a konzistenci. Po sklizni jsou listy sušeny za specifických podmínek, aby se co nejvíce zachovaly jejich přirozené vlastnosti.

Viva Dzen je zavázán k etickým obchodním praktikám a udržitelnosti. Spolupracujeme přímo s farmáři a místními společenstvími v oblastech původu Kratomu. Toto partnerství nám umožňuje garantovat, že každý produkt, který nabízíme, je v souladu s nejvyššími standardy kvality a etiky.

Jedna z nejzajímavějších charakteristik Bílé Maeng Dy je jeho bohatá a jemná textura. Samotný prášek má sametový dotek, který odráží jeho prvotřídní zpracování a kvalitu.

Bílá Maeng Da Kratom prášek je k dispozici v různých baleních: 50g, 100g, 300g, 500g a 1000g. Každý balíček je pečlivě uzavřen, aby byl zajištěn čerstvost a kvalita produktu.

Pokud jde o doručení, Viva Dzen je známý svým rychlým a efektivním dodáním. Zákazníkům v Praze nabízíme expresní službu, zatímco v ostatních částech České republiky je zajištěna rychlá a spolehlivá doprava.

Když si vyberete Bílou Maeng Du Kratom prášek od Viva Dzen, získáte nejen vynikající produkt, ale i zážitek. Jsme hrdí na to, že můžeme svým zákazníkům nabídnout to nejlepší z přírodního světa, a věříme, že naše výrobky mluví samy za sebe.

Viva Dzen je zde, aby vám představil kouzlo a krásu přírodního světa. Děkujeme, že nás volíte jako svého důvěryhodného dodavatele. Těšíme se na další příležitost sloužit vám!

!!! Výrobek není potravinou а je zařazena do kategorie „sběratelský předmět“ !!!

Weight1000g, 100g, 300g, 500g, 50g
Země původuThajsko

4 recenze „Bílá Maeng Da“ Kratom prášek

  1. Hana

    Děkuji za úžasnou kvalitu kratomu, zejména Maengda White!
    Po několika letech „loterie“ na různých webovkách – to je prostě bomba, úleva od bolesti je vynikající a trvá dlouho
    Mám bolesti nohou po úrazu a hodně to pomáhá
    Jím lžičku na lačno se lžičkou kurkumy.
    Doporučuji!

  2. pavel.smoleja

    Chtěl bych poděkovat obchodu za kvalitní výrobek a rychlé dodání + bonus. Vyzkoušel jsem tři druhy kratomu bílý, zelený malajský, červený borneo. Nejvíce mi chutnal červený, zelený a bílý asi stejně povzbuzující!

  3. ondra58havlicek

    Povzbuzuje mnohem líp než káva, ale nezpůsobuje vedlejší účinky jako vysoké dávky kofeinu, jako jsou např. zrychlený puls, bolesti hlavy, podrážděnost, úzkost, zvýšená vzrušivost atd. Dává pocit klidu a sebevědomí.

  4. Štěpán Červenka

    Mmmmega dobrej kratak.

Přidat recenzi

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…