1. Úvodní stránka
  2. Legální kanabinoidy
  3. THC-X
  4. THC-X Strawberry Gelato

THC-X Strawberry Gelato

Tags: flowers, květy, Legální kanabinnoid, THC-X

Objevte pocit relaxace a pohody s touto výjimečnou odrůdou!

200 

1 skladem (dostupné na objednávku)

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Popis produktu

Strawberry Gelato je jedinečná hybridní odrůda konopí, která vznikla spojením genetik Gelato #33 a Strawberry Snow Cone. S obsahem 20 % THC-X a 7% СBD  je ideální volbou pro začínající uživatele, kteří hledají vyvážený, ale přesto silný zážitek. Tato odrůda je známá svými povzbuzujícími účinky – uživatelé často hlásí zvýšenou hovornost, energii a mírné brnění po celém těle.

Strawberry Gelato se také často doporučuje pacientům, kteří trpí stresem, úzkostí nebo depresemi, díky své schopnosti uklidnit mysl, aniž by způsobovala nadměrný sedativní  účínek. Dominantní terpén, karyofylen, dodává této odrůdě jedinečné aroma kombinující vůni jahod a zemité tóny nafty.

Doporučené použití

Užijte si THC-X Strawberry Gelato během relaxačních momentů nebo při společenských příležitostech. Můžete je použít pro vapování, kouření nebo jako součást vašich vlastních domácích produktů.

Upozornění

Tento produkt není vhodný pro osoby mladší 18 let, těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím se poraďte se svým lékařem, pokud máte jakékoli zdravotní problémy nebo užíváte léky.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „THC-X Strawberry Gelato“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…