1. Úvodní stránka
  2. Čaje
  3. Černá
  4. Kung Fu čínský horský organický černý čaj

Kung Fu čínský horský organický černý čaj

Tags: Black, Čaj, China, Tea

Kung Fu je exkluzivní organický černý čaj z horských pohoří v Číně, který nabízí bohatou chuť s jemnými tóny karamelu a kakaa. Díky tradičnímu zpracování a vysokému obsahu antioxidantů podporuje imunitu a dodává energii po celý den. Ideální volba pro milovníky čaje i jako luxusní dárek.

169 

1 skladem (dostupné na objednávku)

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Dokonalý rituál pro milovníky čaje

Objevte kouzlo s vysoce horským organickým černým čajem Kung Fu. Tento exkluzivní čaj pochází z vysoce kvalitních horských pohoří v Číně, kde jsou podmínky ideální pro pěstování čajových lístků.

Pečlivě sklízené čajové lístky jsou zpracovány metodou Kung Fu, což zaručuje vysokou kvalitu a hluboký, plný nálev s jemnými tóny karamelu a kakaa. Kung Fu je bohatý na jedinečnou chuť a aroma, které přinášejí dokonalou harmonii do každého šálku.

Hlavní vlastnosti čaje Kung Fu

Chuť a aroma: Čaj nabízí komplexní chuťový profil s jemnými tóny karamelu a kakaa. Jeho aroma je bohaté a intenzivní, což přispívá k jeho výjimečné kvalitě.

Antioxidační vlastnosti: Díky vysokému obsahu antioxidantů čaj podporuje imunitní systém, zlepšuje trávení a pomáhá udržovat energii po celý den.

Doporučené dávkování

Zalijte 3-5 gramů čaje 90 °C horkou vodou a nechte louhovat 3-5 minut. Pro dosažení optimální chuti a aroma doporučujeme dodržovat tyto pokyny a přizpůsobit dobu louhování podle vlastních preferencí.

Tento čaj je nejen skvělou volbou pro milovníky čaje, ale také ideálním dárkem pro ty, kteří ocení kvalitní a tradiční čajový zážitek.

1 recenze Kung Fu čínský horský organický černý čaj

  1. andrea.skodova

    Černý čaj Kung Fu mě nadchl svou bohatou chutí s jemnými tóny karamelu a kakaa. Doporučuji ho každému, kdo si chce vychutnat prvotřídní čajový zážitek. Určitě budu objednávat znovu!

Přidat recenzi

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…

Pure Matcha A

Každoročně se sbírá jednou, pečlivě zpracovávaný procesem od sběru až po mletí. Rostliny jsou chráněny…

162