1. Úvodní stránka
  2. Superpotraviny
  3. Ženšen

Ženšen

Tags: Ženšen

Ginseng je přírodní elixír energie, který podporuje vitalitu, zlepšuje fyzickou i duševní výkonnost a posiluje imunitu. Objednejte si nyní a objevte jeho blahodárné účinky na zdraví!

320 550 

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Přírodní elixír energie a vitality

Ginseng, známý v tradiční čínské medicíně po tisíce let, je jednou z nejmocnějších superpotravin na podporu zdraví a dlouhověkosti. Tento kořen, bohatý na antioxidanty, podporuje celkovou vitalitu, zlepšuje duševní výkon a posiluje imunitní systém. Ginseng je také ceněný pro své adaptogenní vlastnosti, které pomáhají tělu lépe se vyrovnat se stresem a zvyšují energetickou hladinu.

Hlavní přínosy ginsengu

Podpora fyzické výkonnosti: Ginseng může pomoci zlepšit fyzickou výkonnost tím, že zvyšuje úroveň energie a odolnost vůči únavě. Některé studie naznačují, že může přispět k lepšímu výkonu při fyzické aktivitě a rychlejší regeneraci po tréninku.

Zlepšení duševního zdraví: Díky svým adaptogenním vlastnostem ginseng může pomoci zlepšit kognitivní funkce, jako je koncentrace, paměť a mentální jasnost. Může také pomoci při zvládání stresu a úzkosti.

Posílení imunitního systému: Ginseng podporuje imunitní systém tím, že zvyšuje aktivitu imunitních buněk a zlepšuje obranyschopnost těla proti infekcím a nemocem. Jeho antioxidanty pomáhají bojovat proti volným radikálům, které mohou poškodit buňky.

Podpora zdraví srdce: Některé výzkumy naznačují, že ginseng může pomoci zlepšit zdraví kardiovaskulárního systému tím, že snižuje hladinu cholesterolu a podporuje zdravý krevní tlak.

Jak užívat ginseng?

Prášek smíchaný s vodou nebo jinými nápoji: Přidejte 250 až 500 mg ginsengového prášku do nápojů, čajů nebo smoothie. Tento způsob je jednoduchý a umožňuje snadné dávkování.

Čaj z ginsengu: Můžete si připravit čaj z ginsengu přidáním lžičky prášku do horké vody. Nechte louhovat několik minut a ochuťte podle chuti.

Bezpečnost a doporučení

Je doporučeno začít s nižší dávkou a postupně ji zvyšovat podle individuálních potřeb a reakcí těla. Před použitím ginsengu se doporučuje konzultace s odborníkem, zejména pokud máte zdravotní problémy, užíváte léky, jste těhotná nebo kojíte. Ginseng může interagovat s některými léky a není doporučován pro osoby s některými zdravotními stavy, jako je vysoký krevní tlak nebo problémy se srdcem.

Hmotnost50g, 100g

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Ženšen“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…

Ashwaganda

Ashwagandha je komplexní rostlina známá již tisíce let v ájurvédské medicíně. Její účinky zahrnují zlepšení…

80 150 

Výběr možností This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page