1. Úvodní stránka
  2. Legální kanabinoidy
  3. Semínka
  4. Banana Purple Punch Auto semínka

Banana Purple Punch Auto semínka

Tags: Konopné semínka
Banana Punch Auto se řadí mezi nejsilnější samonakvétací odrůdy s obsahem až 26 % THC, přičemž nabízí sladký terpenový profil připomínající zralé banány a ovocné bonbóny. Tento indica-dominantní kmen dorůstá až do 120 cm a za 56 dní přináší výnosy až 550 g/m², ideální pro začátečníky i milovníky silných sedativních účinků.

380 

1 skladem (dostupné na objednávku)

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Fialový šampion, který si vás získá svými nádhernými fialovými palicemi.
Nejovocnější odrůda, která je splněným snem pro každého výrobce hašiše.
Silný, bezstarostný zážitek s obsahem 26 % THC, který vykouzlí úsměv při každém potáhnutí.
Tolik chutí v tak krátkém čase! Výnos až 450–550 g/m² za pouhých 56 dní.
Pevná indika, která vás jemně ukolébá ke spánku – ideální noční odrůda.

Palice
Banana Purple Punch se chlubí jasně oranžovými chloupky a směsí fialových, růžových a purpurových odstínů, celé pokryté trichomy. Husté palice rostou na sobě, připomínající fialový mrakodrap. Intenzivní vůně tropického ovoce vás uchvátí už před rozlomením.

Účinek
Tento kmen vás nejprve povzbudí a zlepší soustředění, ale pozor – plný účinek se projeví až později a promění se v silnou sedaci, která zklidní tělo, zmírní bolest a stres. Ideální pro noční relaxaci.

Vzhled rostlin
Banana Purple Punch Auto dosahuje výšky až 120 cm a vytváří husté, pevné palice na krátkých bočních větvích. Krátké internodální rozestupy zajišťují dojem jedné masivní palice na každé větvi. Tmavě fialové květy krásně kontrastují se světle zelenými listy.

Rady pro pěstování
Díky hustým palicím je důležité zajistit dobré proudění vzduchu a světla, aby se zabránilo plísním. Pravidelné odlisťování usnadní sklizeň a podpoří růst. Rostlina nevyžaduje mnoho živin, ale s kvalitní péčí přinese bohatou úrodu.

Chuť
Banana Purple Punch Auto nabízí komplexní ovocnou chuť s tóny jahod, banánů, ananasu a jemným nádechem nafty, který podtrhuje sladký ovocný zážitek.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Banana Purple Punch Auto semínka“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…