1. Úvodní stránka
  2. Superpotraviny
  3. Mix houbů v kapslí

Mix houbů v kapslí

Tags: Houby

Tento směs hub je ideální pro ty, kteří hledají přírodní prostředek pro zlepšení vitality, odolnosti a celkového zdraví, a poskytuje komplexní benefity pro celkovou pohodu.

600 

3 skladem (dostupné na objednávku)

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Rishi, Chaga, Shiitake, Maitake, Hericium, Cordyceps a Tremella jsou ceněné houby pro své adaptogenní vlastnosti, které pomáhají tělu lépe reagovat na stres a podporují celkovou pohodu. Jsou bohaté na bioaktivní látky, jako jsou polysacharidy, triterpenoidy a antioxidanty, které posilují imunitní systém, zvyšují energii a vytrvalost.

Doporučené dávkování: 2 kapsle dvakrát denně, nejlépe na lačno. Obsah účinných látek v jedné kapsli je 390 mg prášku. Celková hmotnost: 23,4 g.

Složení: 100% houbový prášek: Lesklokorka lesklá (14,29%) – Reishi (Ganoderma lucidum), Rezivec šikmý (14,29%) – Chaga (Inonotus obliquus), Houževnatec jedlý (14,29%) – Shiitake (Lentinula edodes), Trsnatec lupenitý (14,29%) – Maitake (Grifola frondosa), Korálovec ježatý (14,29%) – Hericium (Hericium erinaceus), Housenice červená (14,29%) – Cordyceps (Cordyceps militaris), Rosolovka řasotvará (14,29%) – Tremella (Tremella fuciformis). Kapsle: 100% celulóza. Vhodné pro vegetariány i vegany.

Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Pokud užíváte jakékoliv léky, konzultujte použití tohoto doplňku s lékařem.

Země původu: Čína.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Mix houbů v kapslí“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…

Ženšen

Ginseng je přírodní elixír energie, který podporuje vitalitu, zlepšuje fyzickou i duševní výkonnost a posiluje…

320 550 

Výběr možností This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page