1. Úvodní stránka
  2. Kratom
  3. Bílé Borneo Kratom Prášek 10 g

Bílé Borneo Kratom Prášek 10 g

 

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Bílé Borneo Kratom prášek (Mitragyna speciosa) – to je jedna z populárních odrůd kratomu, která roste na západní části ostrova Borneo v Indonésii. Tento úžasný rostlinný organismus přitahuje svými jedinečnými vlastnostmi a historickým dědictvím. Bílé Borneo vzorky 10 g

Původ a rozšíření

Bílý Borneo, vědecky známý jako Mitragyna speciosa, prosperuje v tropických lesích západního Bornea. Tato oblast je známá svou bohatou biodiverzitou a jedinečnou ekosystémem. White Borneo Kratom se vyskytuje v vlhkých tropických a subtropických oblastech, přičemž preferuje půdu bohatou na minerály.

Vzhled a charakteristiky rostliny

White Borneo Kratom je vysoký strom dosahující výšky 12 až 30 metrů. Jeho koruna je široká a bujná, složená z hustých zelených listů. Listy této odrůdy mohou dorůst délky až 20 cm a šířky 10 cm. White Borneo Kratom je známý svými krásnými a zdravými listy, které přidávají rostlině estetickou přitažlivost.

Ekologická role v ekosystému

White Borneo Kratom hraje důležitou roli v ekosystému západního Bornea. Jeho listy poskytují stín a úkryt pro různé druhy zvířat a hmyzu. Větve rostliny slouží jako zdroj potravy pro mnoho živočichů, zatímco opadané listy přispívají k vytvoření mulče, obohacujícího půdu a podporujícího její úrodnost.

Historické dědictví a kulturní význam

White Borneo Kratom se pyšní bohatým historickým dědictvím propojeným s kulturou a zvyky lidí na Borneu. Tato rostlina je často zmiňována v místních legendách a tradicích. Mnoho kmenů na Borneu si White Borneo Kratom velmi váží a využívá ho ve svých rituálech a obřadech.

Sběr a zpracování

Sběr White Borneo Kratomu je pečlivý proces, který vyžaduje odbornost a znalosti. Listy se sbírají ručně a poté se suší buď na slunci nebo na specializovaných sušících plochách. Po usušení se mohou listy rozemlít na prášek nebo použít v jiných formách. U nás forma kratoomu v hrubém mletí.

Ekonomický význam pro region

Ekonomický význam White Borneo Kratomu spočívá ve jeho pěstování a prodeji. Výroba a obchod s kratomem, včetně White Borneo Kratomu, přispívají do místní ekonomiky a poskytují zaměstnanost pro obyvatele regionu. Export White Borneo Kratomu také generuje příjmy a hraje roli na světovém trhu s kratomem.

!!! Výrobek není potravinou а je zařazena do kategorie „sběratelský předmět“ !!

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Bílé Borneo Kratom Prášek 10 g“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…