1. Úvodní stránka
  2. Ostatní produkty
  3. Henna

Henna

Tags: Henna, Lawsonia inermis, ostatní produkty

Henna je přírodní barvivo získávané z listů rostliny Lawsonia inermis. Nabízíme kvalitní hennu pro barvení vlasů a vytváření dočasných tetování na kůži (mehendi). Henna je známá svými kondicionačními vlastnostmi a schopností posilovat vlasy. Objevte krásu a tradici přírodní henny v našem online obchodě!

120 199 

Vrátit bez vysvětlení
Kvalitní poradenství k výrobku, zodpovězení všech otázek.

Pravidelné laboratorní testy

Odeslání v den objednávky
Záruka nejlepší ceny na trhu.

Henna je přírodní barvivo získávané z listů rostliny Lawsonia inermis. Tato rostlina roste především v zemích s horkým klimatem, jako je Indie, Egypt, Írán a severní Afrika. Henna se používá pro různé účely, včetně kosmetiky, medicíny a umění. Zde jsou některé hlavní způsoby použití henny:

  1. Barvení vlasů: Henna se používá jako přírodní barvivo na vlasy. Dodává vlasům odstíny od zrzavé po kaštanovou v závislosti na původní barvě vlasů a době působení. Henna také má kondicionační vlastnosti a může vlasy posilovat.
  2. Malování na tělo (mehendi): V indické, arabské a severoafrické kultuře se henna používá k vytváření dočasných tetování na kůži. Tyto vzory se aplikují na ruce a nohy při svatebních a jiných slavnostních příležitostech.
  3. Medicína: V tradiční medicíně se henna používá pro své antibakteriální, protizánětlivé a chladivé vlastnosti. Používá se k léčbě kožních onemocnění a jako antiseptikum.
  4. Dekorace textilií: V některých kulturách se henna používá k barvení textilií, což vytváří krásné a trvanlivé vzory.

Henna je prášek, který se míchá s vodou nebo jinými tekutinami, jako je citronová šťáva nebo čaj, aby se vytvořila pasta. Tato pasta se aplikuje na vlasy nebo kůži, a po zaschnutí zanechává barvu, která může vydržet od několika dnů do několika týdnů.

Hmotnost100g, 200g

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Henna“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT…